Zomer actie tot eind september

Maandag 1 juli 2019
Met deze zomerse temperaturen is airconditioning in uw bedrijfswagen geen overbodige luxe. Het is dan ook één van de opties op de Pro Edition modellen. De Pro Editions kenmerken zich door de rijke uitrusting en de zeer scherpe prijs. Naast de reeds verkrijgbare Fiat Talento Pro Edition en Ducato Pro Edition introduceren we nu de Fiat Doblò Pro Edition. Op deze en alle andere Fiat Professional modellen geldt bovendien tot eind september een scherpe financieringsactie. Lees snel verder!
FIAT DOBLÒ PRO EDITION: Vanaf €11.890 of €145 p/mnd

De Fiat Doblò Pro Edition beschikt over de beste papieren in zijn klasse op het gebied van rijeigenschappen, laadvolume en laadgewicht. De tijdelijk verkrijgbare Pro Edition kenmerkt zich door een riant pakket aan opties. Wat dacht u van o.a. radio U-Connect met 5” touchscreen, DAB+, USB en Bluetooth. Airconditioning, elektrische ramen en cruise control. Een tweezits bijrijdersbank, centrale deurvergrendeling en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armleuning en lendesteun. Bent u ook op zoek naar meer rationele motieven? Vanaf €11.890 of €145 per maand staat hij al voor uw deur. En u kunt er ook nog eens snel over beschikken. Bezoek dus nu de dealer en stap in!

ONTDEK DE DOBLO PRO EDITION

FINANCIAL LEASE ACTIE OP ALLE FIAT BEDRIJFSWAGENS

Fiat Professional heeft als geen ander kennis over de bedrijfswagenmarkt en heeft altijd een product beschikbaar dat aansluit bij uw specifieke financieringsvraag. Rij tot eind september extra voordelig weg in uw nieuwe Fiat bedrijfswagen met de financial lease actie. Tot eind september profiteert u van een laag maandtarief dankzij een financial lease tegen 3,9% rente voor een periode van 5 jaar. En het mooie is, de actie is van toepassing op alle Fiat bedrijfswagens.